Ζάκυνθος

ΦΕΤΟΣ ΠΑΜΕ ΖΑΚΥΝΘΟ!

Σε αυτήν την ιστοσελίδα συγκεντρώσαμε ειδικές τιμές και εκπτώσεις από τις επιχειρήσεις της Ζακύνθου αποκλειστικά για το ελληνικό ταξιδιωτικό κοινό, ώστε να απολαύσετε τις διακοπές σας σε ένα από τα ομορφότερα και πιο φιλόξενα νησιά της Μεσογείου.

Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες πήραμε την πρωτοβουλία να κάνουμε τη Ζάκυνθο ακόμα πιο ελκυστική και να διευκολύνουμε οικογένειες, ζευγάρια και παρέες από όλη την Ελλάδα να κάνουν προσιτές διακοπές στον τόπο μας. Η Ζάκυνθος είναι εύκολα προσβάσιμη από την Αθήνα, την Πελοπόννησο και τις βορειότερες περιοχές της χώρας. Το σύντομο θαλάσσιο ταξίδι διάρκειας μιας ώρας γίνεται με συχνά δρομολόγια μέσω Κυλλήνης.

Εξερευνήστε τις επιμέρους ενότητες της ιστοσελίδας και βρείτε την κατάλληλη για εσάς προσφορά. Παρακολουθήστε μας επίσης στο Facebook (#pameZakyntho), ώστε να ενημερώνεστε για νέες εκπτώσεις και προσφορές.

Η Ζάκυνθος σας περιμένει να…

# επισκεφτείτε το περίφημο «Ναυάγιο», την εντυπωσιακότερη παραλία της Μεσογείου!
# χαρείτε τις αναρίθμητες εκπληκτικές και απόλυτα ασφαλείς αμμουδιές της Ζακύνθου! Γέρακας, Λαγανάς, Καλαμάκι, Τσίλιβι, Αλυκανάς, Αλυκές είναι μερικές μόνο από τις παραλίες, οι οποίες λες και φτιάχτηκαν ειδικά για οικογενειακές διακοπές και ατέλειωτα παιχνίδια στο νερό και την άμμο.
# ανακαλύψετε τις πιο απόμακρες και κρυφές παραλίες του νησιού για απόλυτες στιγμές φυσιολατρίας και ρομαντισμού!
# εξερευνήσετε το προστατευμένο οικοσύστημα στο Θαλάσσιο Πάρκο της Ζακύνθου, την κατοικία της χελώνας Καρέτα Καρέτα και πολλών άλλων ειδών!
# απολαύσετε το καταπράσινο τοπίο της Ζακύνθου με την πυκνή βλάστηση να φτάνει μέχρι την ακροθαλασσιά!
# γευτείτε τη χαρακτηριστική γαστρονομία της Ζακύνθου!
# μάθετε την ιστορία και τον πολιτισμό του νησιού περιδιαβαίνοντας την πόλη της Ζακύνθου αλλά και τα παραδοσιακά χωριά της ενδοχώρας!
# βιώσετε το απόλυτα ρομαντικό σκηνικό της Μπόχαλης στη βραδινή σας βόλτα!
# χορέψετε μέχρι πρωίας στα κλαμπ του νησιού!
# και ειδικά φέτος να επωφεληθείτε από τις μοναδικές εκπτώσεις για το ελληνικό ταξιδιωτικό κοινό!